Hotdogkraam Huren?

Op feesten, partijen en evenementen wordt onze hotdogkraam vaak ingezet. Wie wil er nou niet zo?n overheerlijke Amerikaanse hotdog met lekkere saus en zuurkool?

Een hotdogkraam huren is een uitermate leuke aanvulling op uw feest of evenement. Dus wie eens wat anders wil, huurt onze hotdogkraam en zal zien dat succes verzekerd is.

Een hotdogkraam is niet zo groot, en kan in de meeste gevallen gewoon naar binnen door een normale deur. De kraam past zelfs vaak in een lift, zodat u ook op grotere hoogte kan genieten van onze overheerlijke verse hotdogs van 100% kip. Wij zorgen dat de kraam op de juiste plek komt te staan. Het enige wat u hoeft te doen als u de kraam huurt samen met onze broodjes hotdogs, is de stekker in het stopcontact steken. Wij regelen de rest. Makkelijker kan bijna niet!

Overigens kunt u bij ons terecht voor meerdere modellen hotdogkarren. Waaronder ook de kleine hotdogstand (zie ook onze fotopagina). Wij willen u tenslotte op elke locatie van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij ook een kleiner formaat hotdogkar inzetten mochten er op uw locatie slechts kleine of smalle doorgangen of liften zijn.

Bij het huren van een hotdogkraam zonder personeel heeft u verder nergens meer omkijken naar. De kraam wordt op de door u gekozen locatie afgeleverd inclusief het door u bestelde aantal broodjes. De opwarmapparatuur werkt op 220 Volt, en verbruikt slechts 1200 watt. Een normaal stopcontact is dus voldoende.

Uiteraard zitten er ook de sauzen mayonaise, tomaten ketchup, curry en mosterd bij. Ook garnituren of toppings zoals gebakken uitjes, augurkenblokjes en zuurkool mogen natuurlijk niet ontbreken om een heerlijke hotdog te bouwen. Verder krijgt u servetten inclusief servettenhouder, opschepbestek, worstentang en rvs schalen om de garnituren in te doen. Na de huurtermijn halen wij de kraam weer op, op een in overleg gekozen tijdstip.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een hotdogkraam inclusief broodjes hotdog, sauzen en garnituren.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Maatwerk
  • Op elke lokatie
  • Scherpe prijs
  • Super kwaliteit hotdogs
  • Vakbekwaam
  • Klantgericht
  • 7 dagen per week bereikbaar
vrijblijvende offerte